0 Läs mer >>

Det är vaaaaarmt! Jag tål ju tyvärr inte solen så bra, det är en sak att ha semester i solen men att jobba i den en annan. Men jag gör mitt bästa och hoppas på lite svalare väder snart! Även om jag förstår att semesterfirarna jublar :-) 

Ridning blir det på kvällstid när termometern visar under 30 grader för min del. Det är så skönt att vara helt frisk, idag är faktiskt första dagen jag känt mig helt bra efter att ha varit sjuk i tre veckor. Hästarna mår bra, och går bra tycker jag också! Björks ägare Ingrid och Anders var här i söndags och fick se och träffa sin häst. Jag är så otroligt glad att jag fått det förtroendet att ha henne hela året, och att jag får möjligheten att utvecklas med henne ännu ett år! 


 
 
Den fina bilden på mig och Björk är fotad av Ingrid Fahlén



22 Juli

0 Läs mer >>

Egentligen har jag inget särskilt roligt att uppdatera med, men får höra att bloggen är tråkig, vilket jag förstår och därför tänkte försöka göra något åt i alla fall. 
  Jag är fortfarande sjuk och har varit ett bra tag nu. Har nog aldrig längtat så mycket efter att få känna mig helt frisk och inte mjölksyretung i kroppen hela tiden! Men men, det kunde varit värre. En del stackare är ju sjuka på heltid... 

Det går allt framåt med hästarna! Jódis och jag fokuserar nu på att rida ut vilket Jódis älskar. Hon har faktiskt gått ned lite i vikt, fått lite längre man och växt lite tror jag till och med! 
Björk och jag har ridit ut en hel del denna veckan och ridit lektion för Ia. Tycker vi utvecklats mycket sedan vi kom hit! Vi får ju också så fantastiskt bra hjälp. 



Björk igår, nyduschad efter en ridtur! 
 

Torsdag

0 Läs mer >>


Att vara sjuk är aldrig roligt och särskilt inte i sommarvärme! 
Nu har jag snart vart dålig i en vecka och hoppas jag får bli frisk nu... Vill jobba, rida och träna som vanligt! 



15 juli

0 Läs mer >>

Är jag nu tillbaka på Lindnäs. Det blev en intensiv Falköpingsvecka då en stor del av dygnen bestod av nervöst fölvakande och sedan ett kolikanfall. Dessutom lyckades jag bli sjuk. Tack och lov gick fölningen bra och även koliken, paraffinolja är susen! 

Innan dramatiken under veckan hann vi med fika på altanen, jag fick rida Åsas fina Andri, red galoppintervaller med kortkorta läder på Albin för att träna balansen och sprang en runda på nya vägar och hamnade helt otippat på en fin westergård med ridhus och allt. 

 
Den lille fölungen äntligen ute! 

 

Efter en vecka i Falk...

0 Läs mer >>

På söndag har det gått exakt 6 månader sedan jag hittade Baltasar i hagen med en hovbensfraktur. Fyra månader har han stått på boxvila utan att gå utanför stallet med undantagsfall för att åka till röntgen för nya bilder och få ny ringsko. Sedan fick han under några veckors tid börja komma igång med en stillsam promenad 5 minuter om dagen, för att därefter få gå ett par veckor i en liten hage. För 3 veckor sedan togs nya bilder som visade att frakturen läkt så bra att han får gå ut i hage och så småningom kommer den riktiga rehabiliteringen börja för att sakta återkomma till att bli en ridhäst igen. 
  Jag har inte träffat Baltasar sedan han fick gå ut i hage med sina kompisar förrän nu. Han har förklarligt inga muskler men sommarpälsen glänser, han är rund och fin och på ett strålande humör! 




 


Baltasar

0 Läs mer >>

Nu var det ett tag sedan... Och detta är tredje gången jag försöker posta det här inlägget efter det försvunnit och jag fått skriva om det tre gånger... Man kan bli galen på tekniken, men nu hoppas jag att det är tredje gången gillt. 

Just nu befinner jag mig i Falköping för att passa Åses gård under Landsmótveckan. Det var cirka 3 veckor sedan jag och hästarna åkte till Lindnäs. Det har varit tre bra första veckor, innan vi åkte hade Björk vilat i nästan en månad och Jódis precis börjat bli inriden. Nu har jag och Björk kommit igång med träningen igen och sista veckan har jag också fortsatt med Jódis, som först fick lite tid att vänja sig vid den nya miljön. Vi har också fått mycket bra hjälp! 

Jag hinner inte skriva mer just nu, men har i alla fall två fina bilder att bjuda på! 



Lycklig Björk som får äta i en redig gräshage på förmiddagarna. Mums! 

 
En hel flock med underbara kattungar! De fantastiska kattmammorna Mira och Minna tar så god hand om sina ungar. 

 

Länge sedan